De 11e dag
Blijf op de hoogte en volg Laurent-Jan en Mirjam
24 Juni 2014 | China, Peking
De temperatuur begint overigens weer op te lopen en de blauwe lucht was slechts beperkt aanwezig vandaag. Het zal morgen wel lekker warm zijn als wij de Chinese muur op gaan. Vanavond weer heerlijk gegeten bij het Chinese restaurant waar wij twee dagen geleden ook waren. Wij worden daar weer met open armen ontvangen en als het lastig wordt dan vertaalt onze bediende het een en ander gewoon met de telefoon.
25 Juni 2014 - 10:36
Edwin, Anita, Xue-Ling En Yuri:
Ja, google-translate op de telefoon........ ONMISBAAR!
Wat maakt jullie jongste enorm grote stappen in zijn ontwikkeling zeg. Super hoor! Geniet van de chinese muur, eindelijk als gezin van 4 op die muur.
Benieuwd hoeveel huishoudelijke taken Daniël op zich gaat nemen als hij weer thuis is. Als je niet genoeg werk voor hem hebt, mag hij ook bij ons komen hoor ;-).
Veel plezier!
Edwin, Anita, Xue-Ling en Yuri -
25 Juni 2014 - 15:17
Rubin:
lieve thom ik hoop dat je het leuk hebt in china. je krijgt een lieve broertje daar is het denk ik wel leuk. je doet leuke dingen in china je hebt leuke foto's van de dierentuin. het is leuk op school, we hebben toetsen ik vind leuk als je weer in de klas bent liefs rubin