Dag 10
Blijf op de hoogte en volg Laurent-Jan en Mirjam
20 Juni 2012 | China, Peking
20 Juni 2012 - 09:23
Sonja:
Wat ontzettend leuk jullie 3en zo te volgen. En dan die glimmende ogen van je Mir helemaal geweldig. Geniet ze met z'n allen en zie je.
GG Son -
20 Juni 2012 - 17:29
Lida :
Voor ons was China een enorme belevenis maar als ik jullie reisverslag lees moet het voor jullie wel hele bijzondere dagen zijn met Thom. Wat een geluk straalt hij uit, heerlijk om te zien.
Ik wens jullie nog een mooie week in Beijing, geniet morgen op de grote muur want dat is wel bijzonder. Een goede terugreis en heel veel geluk met z'n drieën straks thuis in Utrecht.
Heel veel groetjes Lida -
20 Juni 2012 - 18:55
Marja Van Rijn:
Wat heerlijk en super leuk om te lezen en te kijken, wat een gaaf mannetje met hele ondeugende oogjes, maar dat hadden we in december al op de foto's gezien, haha! Ik ben enorm blij voor je/jullie dat het allemaal zo verloopt. Nog heel veel plezier in China en dan op naar de nieuwe thuisbasis van Thom. XXXXX Marja van Rijn, ex-lumc, voor als je het niet meer wist ;-) -
21 Juni 2012 - 08:35
Nijland Family :
Ik ben vandaag voor 24 uur in ziekenhuis, als dat goed gaat mag hij mee. De zusters heb ik al omgekocht met taart! -
21 Juni 2012 - 13:09
Nadja:
Aftellen is hier ook begonnen :-)
Liefs!
Wat doen jullie t trouwens goed zeg, met die aftekenlijstjes, keurig op tijd naar bed, heel professioneel!